Baconpinner
Vil du lage digge baconpinner til tursnacksen eller matpakka?
Slik gjør du:
- Rull ut deigen og smør på pisket egg.
- Strø over cheddar og kjevle osten inn i deigen.
- Del deigen i strimler med pizzaskjærer.
- Brett deigen så langendene møtes, og tvinn deretter deigen så strimlene ser ut som "skruer".
- Surr bacon rundt og rull emnene i sukker og rosmarin.
- Topp med litt salt og pepper etter ønske.
- Stekes på 190 grader varmluft i 20-25 minutter. (Kan også preppes hjemme og stekes på bål, eller lage alt på tur).
Nytes ferske rett fra ovnen eller pakk med deg i tursekken eller på jobb. Smaker ypperlig for seg selv eller som supert tilbehør til suppe!
1 porsjoner
Dette trenger du:
- 1 ferdig pizzadeig
- 2 pakker Finsbråten bacon
- 150-200 g revet cheddar
- 1/2 kopp brunt sukker
- 2 ss tørket rosmarin (kan bruke fersk også)
- Salt og pepper
- 1 egg